prijsvraag
Danny Froger (24 augustus 2012)
Vanaf 25 augustus danst Danny Froger samen met zijn danspartner Lorna van Dijk in het nu al mega populaire zaterdag avond show Strictly Come Dancing. Al weken is Danny aan het trainen en langzaam maar zeker krijgt hij de ingewikkelde danspasjes aardig onder de knie. Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost, maar ik ben er voor aanstaande zaterdag helemaal klaar voor. Dankzij de perfecte begeleiding van Lorna heb ik leren dansen, iets wat ik eerder echt nooit deed; ik heb er super veel zin in, aldus Danny. De deelnemers waar Danny het tegen op zal moeten nemen zijn cabaretier en acteur Arjan Ederveen, Olympisch hockeyster Naomi van As, politica Sabine Uitslag, presentatrice Sylvana Simons, zangeres Ria Valk, cabaretier Javier Guzman, tv-personality Stacey Rookhuizen en acteur Mark van Eeuwen.

In acht live shows laten zij samen met hun professionele danspartner de magie van de dans zien. De professionele dansers zijn: Alexandra Matteman, Janneke Vermeulen, Jessica Maybury, Lorna van Dijk, Jeroen Struijlaart, Pascal Maassen, Redmond Valk, Sander Pondman en Remi Janssen.

Competitie, dans, kleding en grandeur zijn belangrijk in een show voor jong en oud. Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Meij hosten de show die inmiddels in 35 landen een groots succes is.

Verschillende themas, mooie muziek, prachtige choreografie en humor zorgen voor een visueel spektakel. Uiteindelijk wordt n koppel gekroond tot koning en koningin van de ballroomzaal. De winnaars worden door zowel een vakjury als door het publiek gekozen.

"Strictly Come Dancing" is vanaf 25 augustus iedere zaterdag live te zien om 20.30 uur bij de Avro op Ned 1.